Nilfisk & Bunzl Belgium

Om ons aanbod uit te breiden en u een breder gamma van reinigingsmachines voor hygiëne aan te bieden, is King Belgium, lid van de Bunzl Group, trots u zijn partner Nilfisk voor te stellen. Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk zich aangepast aan de veranderende behoeften van markten en klanten met innovatieve producten en oplossingen. Samen bieden we een breed gamma kwaliteitsreinigingsmachines voor de professionele markt en een erkende dienst na verkoop. Dit in onderstaande markten in België en Luxemburg: 

1/ Gezondheidszorg

Handhaven van betere hygiënenormen

Ongeacht de omvang moet elke zorginstelling voortdurend aandacht besteden aan hygiëne en naleving van de hygiënevoorschriften, ongeacht het tijdstip van de dag. Uw patiënten profiteren van schonere, veiligere en beter toegeruste omgevingen, en dat geldt ook voor de productiviteit van uw personeel. Met deze doelstellingen in gedachten biedt Nilfisk de krachtigste, gemakkelijkste en meest zuinige schoonmaakapparatuur op de markt, die een maximale schoonmaakstandaard voor uw succes als zorgverlener mogelijk maakt.

Zorgcentra & verpleeghuizen kunnen overal raken en er is nauw contact tussen kwetsbare personen. Daarom is het van cruciaal belang om het risico op besmetting en infectie te reduceren. 
Het is belangrijk een hoge hygiënestandaard te handhaven. Onze oplossingen leveren superieure prestaties zonder afbreuk te doen aan productiviteit, waardoor ruimtes schoon, droog, veilig en direct gebruiksklaar zijn.


2/ Onderwijs

Zorg voor ruimtes waar denkers kunnen gedijen 

Schone scholen hebben een meetbaar positieve invloed op het welzijn en succes van zowel personeel als leerlingen. Van drukke gangen en klaslokalen tot bibliotheek en sportfaciliteiten, veiligheid en productiviteit zijn eenvoudiger te behouden – zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw resultaten, de betrouwbaarheid van uw apparatuur of de efficiëntie van uw schoonmaakpersoneel. Bekijk onze uitgebreide oplossingen om de toekomst veilig te houden.


4/ Publieke Instellingen

Klanten laten zien dat u serieus bent

Professionalisme gaat over meer dan alleen zaken doen: de ruimte waarin u dit doet is ook belangrijk. Productiviteit maximaliseren betekent uw mensen een omgeving bieden die hen motiveert en tegelijkertijd de hygiëne en veiligheid op de werkplek waarborgt. Ontdek vele mogelijkheden om uw standaard naar een hoger niveau te tillen.


VLOERREINIGING

De beste presentatie - zonder concessies op het gebied van veiligheid

Of het nu gaat om één kantoorruimte of een hele lobby, schone vloeren reiken ver als het gaat om het maken van de juiste indruk bij bezoekers en het handhaven van de productiviteit onder het personeel. Ons brede assortiment schrobzuigmachines, professionele stofzuigers en veegmachines biedt u de mogelijkheid om vloeren dag en nacht schoon en veilig te houden. En ons portfolio van autonome vloerreinigingsproducten neemt u het harde werk uit handen dat gepaard gaat met het 24 uur per dag zorgen voor een consistent hygiëneniveau.
STOFBEHEERSING

Houd de lucht schoon en de productiviteit optimaal


Op veel werkplekken wordt het grootste risico voor de productiviteit gevormd door ziekteverwekkers die zich verplaatsen via stofdeeltjes en in de longen van mensen terechtkomen. Onze professionele stofzuigers slaan geen hoekje over en beschikken over uitstekende zuigkracht, een stille werking en een veilige opvang van alle opgezogen materialen die vervolgens veilig en gemakkelijk worden afgevoerd. Ongeacht hoe groot de opvangbak is die u nodig hebt, onze stofzuigers bieden een hogere hygiënestandaard voor een veiligere, aangenamere werkomgeving – en een productievere werkdag.


3/ Hospitality 

Overtref de verwachtingen van vloer tot plafond

Of u nu één of duizend gasten ontvangt, u biedt de beste ervaring in smetteloos schone ruimtes. Geef uw bezoekers een reden om terug te komen en u aan te bevelen aan anderen met ruimtes die iedere dag opnieuw verrassen. U maakt het mogelijk samen met Nilfisk met zeer productieve, energiezuinige oplossingen voor ruimtes die er altijd op hun best moeten uitzien. Bekijk ons aanbod om te zien waarom we de ideale keuze zijn om indruk te maken op de mensen die er het meest toe doen.

  • Stofbeheersing 

Zorg voor de juiste presentatie en optimale luchtkwaliteit

Iedere gast ziet stof, of het nu ergens op ligt of in grote hoeveelheden door de lucht zweeft. Voorkom beide en bied een ideale ervaring met onze professionele stofzuigers. Ze zijn uitgerust met een hoge zuigkracht en uitstekende HEPA-filtratiesystemen en maken het eenvoudig om vele kamers en verdiepingen schoon te maken, zodat het vuil snel, eenvoudig en veilig wordt afgevoerd met handige veiligheidszakken.


  • Vloerverzorging

Maak vanaf het begin een glanzende, veilige indruk

Of u nu tapijten of harde vloeren moet schoonmaken, u moet het goed doen: klanten merken het onmiddellijk wanneer vloeren er niet optimaal uitzien. Met dat in gedachten biedt het portfolio vloerreinigingsproducten van Nilfisk een uitgebreide selectie hoogwaardige oplossingen om uw vloeren in de veiligste, schoonste staat te houden. Van schrobzuigmachines en boenmachines tot speciale tapijtreinigers en stoomreinigers; wij maken het voor gasten gemakkelijk om ieder bezoek aangenaam te beginnen.


  • Buitenzijde Reinigen 

Het gaat niet alleen om wat erin zit

Zelfs voordat uw gasten één stap binnen hebben gezet, wordt hun beeld gevormd door wat ze zien terwijl ze aankomen. Met de veegmachines en hogedrukreinigers van Nilfisk is het eenvoudiger om uw buitenterreinen en gevels het hele jaar door schoon te houden, van seizoen tot seizoen, en door hun duurzaamheid zorgen ze ervoor dat u altijd op ze kan rekenen, hoe zwaar de klus ook mag zijn.

Productcategorieën 

BoenmachinesEenschijfmachinesTapijtreinigersStofzuigersSchrobzuigmachinesVeegmachines


Bestel tijdig: 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x