Over Do Eat


Meer dan composteerbaar … eetbaar!

Ontdek het nieuwe assortiment composteerbare en eetbare recipiënten.



VERSCHILLENDE SMAKEN, VERSCHILLENDE GERECHTEN!

Olijfolie
Biergranen
Curcuma
Cacao



WIE WE ZIJN

Thibaut Gilquin
Co-founder / CEO

Thibaut is 31 jaar oud.
Hélène Hoyois
Co-founder / CTO

Hélène is 30 jaar oud.


Hélène Hoyois en Thibaut Gilquin tussen betrokkenheid en creativiteit

Onze betrokkenheid gaat terug tot onze studietijd. Hélène koos voor Webdesign en Programmering, terwijl Thibaut de voorkeur gaf aan Design en Interieur Architectuur. Do Eat werd formeel opgericht in juli 2013.

Voor de projecten hebben we het volledige scala van een perfecte ontwerper, professionaliteit, passie, het verlangen om altijd het beste te willen en grenzeloze creativiteit verzameld! Een woord is genoeg om een stortvloed aan ideeën bij elkaar te activeren.

Onze grootste wens? Het gedrag van consumenten ten opzichte van afval wijzigen zonder dat ze dit merken. Met plezier als bonus!



ONTDEK HET GAMMA

Onze gezonde en ecologische producten zullen je verrassen met hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.


Bekers (Coming Soon)


Kommen

Food truck, catering, ... Uw evenementen zullen nog meer te bieden hebben met een Do Eat bowl!

Onze kommen zijn gemaakt van aardappelen en biergranen.

Een salade? Ja, je kunt ook een salade of andere rauwe groenten in onze kommen doen. Met een beetje vinaigrette bovenop, lekker!

Ze kunnen in de traditionele oven worden gebruikt om bijvoorbeeld rijst op te warmen of om gerechten te bereiden die Do Eat niet kent!

De kom verdraagt echter geen erg natte bereidingen zoals soepen. Net als de plaat kun je het proberen, maar het kan sneller verdwijnen dan je zou willen.

Binnen enkele dagen composteerbaar. Eetbaar.

Afmetingen: Ø 137 mm

Hoogte: 55 mm

Oven: tot 230 ° c

Bewaar uit de buurt van licht en op een droge plaats. 

Levensduur: 2 jaar



Bakjes

Frieten, hamburger, pasta, ... Uw evenementen hebben nog meer te bieden met een Do Eat bakje!


Aardappelen en biergranen zijn de componenten die u ook in onze bakjes vindt.

En aardappelen van frieten gebruiken is logisch: gebruik de bakjes om een hamburger en friet te serveren.

Maar u kunt veel product in uw bakjes stoppen: bereide gerechten, salades, gerechten om op te warmen, cakes ...

Zo'n bakje? We hebben er nog nooit een gezien!

Of je nu een foodtruck hebt of voor een festival, het bakje kan overal worden gebruikt. Ze kunnen in de traditionele oven worden gebakken om uw gerecht eenvoudig op te warmen of om uw cakes te bakken!

Het bakje is echter niet bestand tegen zeer natte bereidingen zoals soepen. Je kunt het proberen, maar het kan sneller verdwijnen dan je zou willen.

Binnen enkele dagen composteerbaar. Eetbaar.

Lengte: 160 mm

Breedte: 110 mm

Hoogte: 40 mm

Oven: tot 230 ° c

Bewaar uit de buurt van licht en op een droge plaats. 

Levensduur: 2 jaar



Borden (Coming soon)

Verjaardag, bruiloft, pretpark, ... Uw evenementen hebben nog meer te bieden met een Do Eat-bord!

Borden kunnen in de traditionele oven worden geplaatst om uw gerecht eenvoudig te verwarmen of om bepaalde gerechten te bereiden. Ze kunnen ook worden gebruikt om een stuk cake onderweg te eten, een worst met salade in de zomer of een romantische spaghetti-picknick.

De plaat is echter niet bestand tegen zeer natte bereidingen zoals soepen. Je kunt het proberen, maar het kan sneller verdwijnen dan je zou willen.

Binnen enkele dagen composteerbaar. Eetbaar.

Afmetingen: Ø 182 mm

Rand: 16 mm

Oven: tot 230 ° c

Bewaar uit de buurt van licht en op een droge plaats.

Levensduur: 2 jaar




Over Do Eat
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x