Bunzl plc

Over Bunzl

King Belgium maakt sinds 2009 deel uit van de Bunzl groep. Bunzl is wereldwijd actief in 30 landen verspreid over 4 continenten met circa 250 distributiecentra. Met meer dan 15.000 medewerkers worden de klanten iedere dag voorzien van kwalitatief hoogwaardige verpakkingen, disposables en hygiƫneproducten aan de beste prijs.

Bunzl is, net als King Belgium en de andere bedrijven in portefeuille (Variapack in Wilsele en Global Net in Doornik), gespecialiseerd in de verkoop van non-food en cleaning-producten en disposables. De groep heeft een sterke positie in horeca, catering en vrije tijd. Aangezien King Belgium een goede positie heeft in de markten voor gezondheidszorg en schoonmaak ontstaat een complementaire combinatie.

Think global, act local

Elk bedrijf binnen de Bunzl-groep volgt haar eigen strategie, maar staat garant voor de unieke missie: de belangrijkste leverancier zijn van non-food verbruiksartikelen. 

De focus ligt hierbij op:

  • verwachtingen overtreffen van klanten

  • werken met zeer toegewijd en gemotiveerd personeel

  • een sociaal verantwoorde bijdrage leveren aan de maatschappij (MVO)

  • innoveren als het gaat om producten, concepten en outsourcing

  • strategische partnerships sluiten met toeleveranciers en afnemersDeze globale missie wordt wereldwijd gedragen door de verschillende Bunzl-bedrijven. Tegelijk behoudt elk Bunzl-bedrijf de vrijheid en flexibiliteit om de missie aan te passen aan de lokale behoeften, zodat partners en klanten hiervan optimaal de vruchten plukken. 

Meer informatie over Bunzl? Surf dan snel naar www.bunzl.com

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x