Groothandel

Ruim 10.000 artikelen in voorraad, kwalitatieve dienstverlening en levering, performante webshop, advies op maat van onze medewerkers, … Dit zijn allemaal troeven van King Belgium waardoor we een echt partnership kunnen aangaan met uw bedrijf.

Met catering disposables, non-disposables en tafelaankleding, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen, medische en hygiëne producten en professionele bescherming zijn we in staat om u een volledig en competitief pakket disposables aan te bieden. Hierdoor kunt u het aantal leveranciers, administratie en transportkosten tot een minimum beperken, nóg een voordeel voor u.

Duurzame alternatieven

Bij King Belgium proberen we al enkele jaren ons steentje bij te dragen tot een beter milieu. We streven ernaar om ons assortiment duurzame en milieuvriendelijke producten steeds uit te breiden. Voor heel wat disposables, onderhoudsproducten en hygiëne producten kunnen wij u een duurzame variant aanbieden. Neem zeker een kijkje op onze BeGreen-pagina voor meer informatie.

Contact

Hebt u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek met één van onze vertegenwoordigers? Wij komen graag bij u langs om King Belgium, ons totaalconcept en onze producten voor te stellen. 

Contacteer ons via het contactformulier, bel ons op het nummer +32 (0) 2 655 03 33 of stuur een e-mail naar mail@kingbelgium.be


Groothandel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x