e-Commerce oplossingen voor leveranciers

King Belgium/Bunzl Continental Europe biedt twee oplossingen voor het automatiseren van het traject van order tot factuur.


Maak uw keuze!


EDI voor leveranciers

VIP portaal voor leveranciersBunzl gebruikt EANCOM-berichten om bestellingen naar leveranciers te verzenden en orderbevestigingen, verzendnota's en facturen te ontvangen.

Het gebruik van alle 4 berichten is verplicht voor de meerderheid van onze bedrijven, en leveranciers die EDI willen doen, moeten alle 4 berichten kunnen ondersteunen. Leveranciers die niet alle 4 berichten kunnen ondersteunen, kunnen de Bunzl VIP-portal gebruiken om ons alle 4 berichten te sturen.

Bunzl is niet van plan om EDI te doen met al haar leveranciers. Alleen die waarbij het berichtvolume of het totale ordervolume een behoorlijk rendement op de investering mogelijk maakt, zullen via EDI worden ingebouwd.

Leveranciers kunnen hun EDI-provider of EDI-software vrij kiezen zolang deze providers onze berichtstandaarden en communicatie-instellingen kunnen ondersteunen.

U kan hier meer informatie over vinden op: https://edi.bunzl.eu/

Het Bunzl VIP-leveranciersportaal is de eenvoudig-te-gebruiken-oplossing om uw bestellingen te ontvangen en ons uw orderbevestigingen, verzendnota's en facturen te sturen.

VIP heeft geen verbinding met uw ERP, maar we hebben ervoor gezorgd dat u zo min mogelijk handmatige gegevensinvoer heeft.

Registreren op VIP is eenvoudig en gratis.

Eenmalige registratie is voldoende om verbinding te maken met meerdere Bunzl-bedrijven, met slechts 1 gebruikersnaam en wachtwoord.


Wenst u zich in te registreren op VIP?

Wenst u de instructies te bekijken?

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van VIP?

Heeft u een vraag?Heeft u een vraag? Contacteer ons via mail: ap@kingbelgium.be.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x