Over AMPri


Vandaag is de naam AMPri een gevestigde waarde voor wegwerpproducten voor veiligheid, hygiëne en verzorging op het werk.

AMPri heeft meer dan 25 jaar ervaring en gerichte kennis op het gebied van wegwerphandschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, alsook wegwerpartikelen voor bescherming, verzorging en hygiëne.


Alleen goed geïnformeerde beroepsbeoefenaars zijn in staat om zichzelf en anderen te beschermen. Door hun deelname aan normalisatiecomités en de Federale Vereniging voor Handbescherming (BVH) zijn zij op de hoogte van de meest recente wettelijke voorschriften en de tenuitvoerlegging van wetten en verordeningen. Als gebruiker en/of klant kunt u er dus zeker van zijn dat de producten die u gebruikt of op de markt brengt, altijd up-to-date en van hoge kwaliteit zijn.

zij denken en handelen op een sociale en duurzame manier. Hun producten worden vervaardigd onder goede arbeidsomstandigheden en met milieuvriendelijke technologieën en materialen. Daarom staan zij in nauw contact met hun productie-installaties, die voortdurend door het gespecialiseerde personeel en het team persoonlijk worden bezocht en onderzocht.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x