Over Drylock Technologies

Drylock Technologies

Incontinentie heeft een betrouwbare, comfortabele en discrete oplossing nodig. Dankzij de revolutionaire innovaties van Drylock Technologies bieden deze producten een uitstekende oplossing, zodat klanten de hele dag aan activiteiten kunnen deelnemen. Meer informatie over onze producten en ons bedrijf? Bezoek www.dailee-care.com!


Innovatie

Gemotiveerd door tientallen jaren ervaring en ambitie, is Drylock Technologies gericht op het creëren van de meest efficiënte, meest comfortabele en duurzame hygiëneproducten. We streven er altijd naar beter te doen en voortdurend te innoveren.


Gamma Dailee

Dailee LadyAbsorberende inlegger met geurbindende absorptiekern, zachte ademende non-woven buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht, en voorzien van anti-lek randen. Ultra dun die mede dankzij de goede pasvorm zorgt voor een comfortabel gevoel en optimaal draagcomfort. Voorzien van kleefstrook ter fixatie in het ondergoed. Individueel verpakt. Dermatologisch getest. Voor licht tot matig urineverlies, zwangeren en actieve mobiele vrouwen.
Dailee MenAbsorberende inlegger met geurbindende absorptiekern, zachte ademende buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht, en voorzien van een dubbele anti-lek rand. Ultra dun die mede dankzij de goede pasvorm zorgt voor een comfortabel gevoel en optimaal draagcomfort. Een veilig gevoel door zijn snelle absorptie. Voorzien van kleefstrook ter fixatie in het ondergoed. Individueel verpakt. Dermatologisch getest. Voor licht tot matig urineverlies bij de actieve en mobiele man.
Dailee ComfortAnatomisch gevormde absorberende inlegger bestaande uit een non-woven boven- en buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht. Zachtaanvoelend, ademend en comfortabel. Een dubbele anti- lekkage band zorgt voor meer zekerheid. Geurbindende absorptiekern voor snelle opname van vocht. Voorzien van een dubbele vochtindicator en kleurcode per absorptiegraad. Een adhesieve strip aan 2 zijden zorgt voor een blijvende fixatie in de daarbij horende Dailee slip. Hierdoor creeër je het effect van een onderbroek waardoor de patiënt zijn autonomie kan behouden. Geschikt voor matig urine verlies voor zowel de mobiele als de bedlegerige patiënt. Dermatologisch getest en vrij van latex.
Dailee SlipAnatomisch gevormde absorberende luier bestaande uit een non-woven boven- en buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht. Zachtaanvoelend, ademend en comfortabel. Een dubbele anti- lekkage rand zorgt voor meer zekerheid. De flexibele zijwanden bezorgen een optimale pasvorm en creëren het effect van ondergoed waardoor de patiënt zijn autnomie kan behouden. Bevat een geurbindende absorptiekern voor snelle opname van vocht. Is voorzien van een dubbele vochtindicator. Dermatologisch getest en latex vrij. Kleurcode per absorptiegraad. Bij matig tot hevig urineverlies voor de mobiele, bedlegerige, onrustige patiënt.
Dailee Pant PremiumComfortabel incontinentie broekje bestaande uit een non-woven boven- en buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht. Zachtaanvoelend, ademend en comfortabel door zijn elastische band. Door gebruik te maken van de “kanalen” techniek gaat de urine zich sneller verspreiden in de absorberende kern. Dit zorgt voor verhoogd comfort en nog minder risico op lekkages. Bevat geurbindende stoffen, heeft een snelle absorptie en lage rewet. Dermatologisch getest en latex vrij. Bij matig urineverlies.
Dailee Pant PerformerComfortabel incontinentie broekje bestaande uit een non-woven boven- en buitenlaag ondoorlaatbaar voor vocht. Zachtaanvoelend, ademend en comfortabel door zijn elastische band. Bevat een geurbindende absorptiekern die tevens zorgt voor een snelle opname van vocht. Dermatologisch getest en latex vrij. Bij matig urineverlies voor de mobiele patiënt.
Dailee Fix PremiumNauwsluitend polyester broekje, wasbaar en duurzaam. Houdt het verband perfect op zijn plaats. Zacht en zonder zijnaden. Met of zonder verlengd beenstuk. Geschikt voor zowel mannen en vrouwen als voor mobiele en bedlegerige personen. Kleurcode per maat.
Dailee Fix PerformerNauwsluitend polyester broekje dagelijks te vernieuwen. Houdt het verband perfect op zijn plaats. Zacht en zonder zijnaden. Met of zonder verlengd beenstuk. Geschikt voor zowel mannen en vrouwen als voor mobiele en bedlegerige personen. Kleurcode per maat.
Dailee Onderlegger Premium AirBestaat uit een non-woven toplaag, voorzien van sterk absorberend materiaal. Latex vrij. Ademend, beschermt matras en houdt vocht tegen. Bestaat in 60/90.
Dailee Onderlegger Premium FixBestaat uit een non-woven toplaag, voorzien van sterk absorberend materiaal. Latex vrij. Omvat 2 kleestrips ter fixatie van de onderlegger in bed of rolstoel.
Beschermt matras en houdt vocht tegen. Bestaat in 60/90.
Dailee Onderlegger PerformerBestaat uit een non-woven toplaag, voorzien van sterk absorberend materiaal.
Beschermt matras en houdt vocht tegen. Latex vrij. Bestaat in 40/60, 60/60 en 60/90.


Bezoek het assortiment wegwerpluiers voor volwassenen op onze webshop:

Anatomisch gevormdBroekje in éénMan inlegverbandNauwaansluitend pasvormVrouwelijke inlegkruisjes
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x