Over Duni

EEN GOODFOODMOOD-BEDRIJF

Duni levert innovatieve tafelconcepten, creatieve verpakkingen en take-awayoplossingen voor professionals en consumenten. Ons gehele aanbod is ontworpen om een goodfoodmood te creëren. Onze jarenlange specialisatie in materialen en ergonomische dessins komt daarin duidelijk naar voren.WIJ LEVEREN GOODFOODMOOD

Voedsel vormt het hart van elke maaltijd. En zo hoort het. Voedsel is een manier om te verbinden, het brengt mensen samen. Eten is de gemeenschappelijke basis. Een inspirerende omgeving zal elk eet- en drinkevenement verrijken en veranderen in een gedenkwaardige ervaring, een feest voor alle zintuigen, niet alleen de smaak.

Wij leveren niet alleen servetten, tafellakens, kaarsen, bekers, borden en bestek. Wij creëren verwachting, opwinding, inspiratie en verrassingen, belangrijke onderdelen van een gedenkwaardige lunch, diner of feest.

Alles wat we innoveren, alles wat we produceren en aanbieden, alles wat we aanbevelen of verkopen raakt menselijke zintuigen: ogen, handen, mond.  Vanuit innovatie en gastvrijheid voegen we een goede sfeer toe aan elke maaltijdbeleving.

Wij leveren goodfoodmood.

ONS ASSORTIMENT

PROFESSIONELE TABLE TOP

Levert hoofdzakelijk in de hotel-, restaurant-, catering- en zorgsector. Het productaanbod richt zich op speciale concepten voor tafelaankleding, waarbij servetten, tafelkleden, kaarsen en kandelaars op elkaar zijn afgestemd.PROFESSIONAL MEAL SERVICE

Levert hoofdzakelijk aan take-away outlets en restaurants, foodretailers en zorginstanties. Het productaanbod bevat zowel standaard- als speciaal op maat gemaakte oplossingen voor maaltijdverpakkingen en serveerproducten. Zoals glazen, bekers, bestek en sealbare maaltijdboxen, waaronder de producten die deel uitmaken van het Duniform® in-huis-verpakkingsconcept.

Over Duni
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x