Over MaiMed

MaiMed is een van de belangrijkste fabrikanten van medische, verzorgings-, beschermings- en hygiëneproducten in Europa.

Het produktassortiment omvat ca. 1.500 artikelen, die wereldwijd worden verkocht via dochterondernemingen, eigen verkoopkantoren en samenwerkingspartners in de verschillende landen. Op het hoofdkantoor bevindt zich een logistiek centrum met meer dan 27.000 palletplaatsen. 


Handel in medische en hygiënische producten is een zaak van vertrouwen. Voor hun klanten en voor hen komt de kwaliteit van hun producten op de eerste plaats. De materialen, het fabricageproces en de transportketen van de goederen van productie tot klant worden te allen tijde streng gecontroleerd. Zo kunnen zij hun klanten, patiënten en werknemers bescherming en veiligheid bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Dit, in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening, maakt van MaiMed een sterke en betrouwbare partner.

In Duitsland zijn in het hele land professionele adviseurs voor medische producten beschikbaar, die u graag te woord staan met al uw vragen over hun producten en diensten. Voor internationale markten zijn hun exportmedewerkers in vele talen beschikbaar als contactpersonen. Hun produkten worden gebruikt in klinieken, dokterspraktijken, apotheken, drogisterijen, winkels voor medische artikelen, verpleegtehuizen, sociale diensten, alsmede in de verwerkende industrie en in de handenarbeid. Als fabrikant en internationaal bedrijf combineert MaiMed productcompetentie met specifieke marktexpertise en kan daardoor individueel en gericht aan uw behoeften voldoen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x