Over Medicom


Medicom is een wereldwijde fabrikant en distributeur van hoogwaardige, disposable en preventieve infectiecontroleproducten.

Hun producten zijn bestemd voor de medische, tandheelkundige, industriële, diergeneeskundige, laboratorium- en gezondheids- en schoonheidsmarkten.

De producten die onder de merknaam Medicom worden vervaardigd en gedistribueerd, omvatten een breed scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit. Tot de productlijnen behoren ook producten voor patiëntenzorg, preventie en infectiebeheersing.

De bekende merken van Medicom omvatten SafeMask® proceduremaskers, SafeWear® premium beschermende kleding, SafeTouch® onderzoekshandschoenen, SafeSeal® Quattro sterilisatiezakjes, SafeGauze® HemoStat bekroonde topische hemostatische verbanden, Duraflor Ultra® tandvernissen, Pro-MatrixTM strips en ProSurfaceTM ontsmettingsmiddelen.

Vandaag de dag, met meer dan 30 jaar wetenschappelijke expertise, productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië, en een wereldwijd netwerk van leveranciers, biedt Medicom een breed scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), infectiebeheersingsoplossingen en patiëntenzorgproducten die dagelijks door miljoenen professionals over de hele wereld worden gebruikt. Experts in infectiecontrole.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x