Over SempermedSempermed is een fabrikant van medische en industriële handschoenen.

Altijd goed beschermd met Sempermed handschoenen

Achter deze merkbelofte gaat bijna 100 jaar expertise in handschoenfabricage schuil. Zij bieden een combinatie van ongeëvenaarde ervaring en voortdurend onderzoek op internationaal topniveau. Met Sempermed kunt u vertrouwen op een partner die uitsluitend medische en industriële handschoenen vervaardigt en de hele waardeketen, van ontwikkeling tot productie, beheerst. Het bedrijf stopt letterlijk al zijn passie in handschoenen.

In het onderzoekscentrum in Wimpassing, Oostenrijk, worden voortdurend nieuwe en innovatieve producten ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers ervan. Hier bevindt zich ook de fabriek voor de productie van chirurgische handschoenen, de enige bekende fabriek voor de productie van latex- en polyisopreenhandschoenen in Europa. Hun latex en nitril onderzoekshandschoenen worden in Maleisië vervaardigd. Sempermed streeft er voortdurend naar de hoogste veiligheids- en betrouwbaarheidsnormen, de hoogste productiehygiëne en de strengste kwaliteitscontroles volgens internationale normen te waarborgen.

Zij zetten zich in voor duurzame groei en erkennen hun verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties. Duurzaamheid is dan ook een fundamenteel principe dat aan de bedrijfsstrategie van Semperit ten grondslag ligt.

Zij zijn zich ten volle bewust van hun verplichtingen jegens klanten, collega's, leveranciers, aandeelhouders, de samenleving en het milieu. Sempermed gaat zorgvuldig om met zijn middelen, behandelt anderen met respect en houdt te allen tijde rekening met de gevolgen van zijn daden.

Hun duurzaamheidsbeleid vormt de basis voor duidelijke richtsnoeren voor een duurzame bedrijfsvoering en verantwoord gedrag ten aanzien van mens en milieu. Hierdoor kunnen zij voldoen aan de verwachtingen van hun klanten wereldwijd of deze zelfs overtreffen.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x