Over Seni

Seni ondersteunt al jaren incontinente mensen door hen te voorzien van hoogwaardige beschermings- en verzorgingsproducten.

Seni is een merk dat het vertrouwen heeft gewonnen van duizenden mensen over de hele wereld.

Seni garandeert comfort en discretie in het dagelijkse leven en zorgt ervoor dat de waardigheid van haar gebruikers wordt gerespecteerd.

De keuze van het product is zeer belangrijk. Daarom heeft Seni een eenvoudig hulpmiddel gecreëerd, genaamd "diagnose". U hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden en u krijgt advies en een aanbeveling van absorberende producten. 

Herziening van de manier waarop moderne bedrijven werken is essentieel voor het behoud van de natuur; het doorbreken van de koppeling tussen economische groei en aantasting van het milieu is de sleutel om dit te bereiken. De TZMO-groep steunt het idee van duurzamere productie- en consumptiepatronen. 

Als fabrikant van hygiënische en cosmetische producten en medische wegwerphulpmiddelen voelt Seni zich verantwoordelijk voor het verminderen van de negatieve invloed van haar activiteiten op de natuurlijke omgeving. En zij zorgen er elke dag voor dat de productie- en investeringsprocessen op een duurzame manier worden uitgevoerd - met respect voor het milieu.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x