Over Sterisets


Sterisets is een bedrijf dat producten aanbiedt die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de technische eisen van een steeds veranderende en veranderende markt.

Sterisets producten verhogen de efficiĆ«ntie van ziekenhuizen en verlagen de kosten van de patiĆ«ntenzorg.  De prijzen worden laag gehouden door de grootschalige, sterk gestroomlijnde productiemethoden van Sterisets.


GESPECIALISEERD IN OP MAAT GEMAAKTE PAKKETTEN

De meest populaire oplossing die aan de klanten wordt aangeboden zijn sets op maat. Zij bieden u de mogelijkheid de producten af te stemmen op uw behoeften.

Sterisets International BV werd in 1991 opgericht als gevolg van een spin-off van een medisch distributiebedrijf in Nederland. In plaats van eenvoudigweg te kopen en te verkopen, was het de bedoeling een eigen fabriek op te richten op medisch gebied. 

Met bijna 30 jaar ervaring in de medische sector heeft het bedrijf nu verschillende producten van hoge kwaliteit op de markt voor medische wegwerpartikelen. 

Hun kwaliteitsbeheersysteem is van toepassing op het ontwerp, de ontwikkeling, de vervaardiging en de distributie van medische hulpmiddelen voor eenmalig gebruik en op maat gemaakte procedure trays, zowel voor katheterisatie, desinfectie, wondverzorging, dialyse en algemene chirurgische ingrepen. Al hun producten worden vervaardigd in overeenstemming met de richtlijn betreffende medische hulpmiddelen (MDD), die het CE-merkteken zullen dragen.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x