Skyvell Natuurlijke luchtreiniger

Assortiment


Toepassingsgebieden

Skyvell Spray

Skyvell Gel 

 • Kantoren
 • Gezondheidszorg
 • Sanitaire ruimtes
 • Kasten & trappenhallen
 • Textiel
 • Kantoren
 • Gezondheidszorg
 • Sanitaire ruimtes
 • Kasten & trappenhallen
~ voor directe en gerichte geurverwijdering
~ voor hardnekkige geuren te verwijderen


U kunt de Skyvell Spray in de lucht en op allerlei oppervlaktes spuiten, overal waar u water zou spuiten. De spray elimineert alle nare geuren die kunnen voorkomen op meubels, banken, gordijnen, behandeltafels, rolstoelen, et cetera, zonder enige residu achter te laten. De oplossing kan worden toegevoegd aan water om vloeren mee schoon te maken of aan een mengsel van een schoonmaakmiddel om andere oppervlaktes mee te reinigen, zoals tegels, voegen, aanrechtbladen, et cetera. Skyvell Spray kan zelfs worden toegepast met behulp van een fijne nevelsproeier om een groter gebied te bestrijken. Skyvell Spray is ideaal voor het verwijderen van geuren in afgesloten ruimtes, zoals kasten of auto’s.

Bij het aanpakken van aanhoudende slechte geuren bijvoorbeeld in sanitaire ruimtes, patiëntenkamers, kleedkamers en hotelkamers raden we Skyvell Gel aan. Zodra de gel reageert met de lucht begint het te verdampen. De gelformule wordt langzaam opgenomen door de lucht, waarbij Skyvell automatisch alle onaangename geuren verwijderd. Met een normale luchtstroom werkt de gel 4-6 weken (250 gram gel is geschikt voor kamers rond 15-20m²). Gedurende die tijd zal de gel opgenomen worden en kan de verpakking nagevuld worden met behulp van de 10 kg navulemmer, wat u ook geld bespaart.

Wat maakt Skyvell uniek?

 • Elimineert onprettige geuren, is geen maskeermiddel en bevat geen parfums
 • Breed spectrum, werkt tegen nagenoeg elke onaangename geur
 • Natuurlijk product zonder agressieve chemicaliën
 • Veilig voor mensen, dieren en het milieu

3-fasen in de werking van Skyvell

 1. Contact: Moleculen worden losgelaten in de lucht of toegepast op oppervlakten, die vervolgens contact maken met de geurmoleculen via tegengestelde elektrische ladingen en willekeurig contact.
 2. Adsorptie: Skyvell moleculen absorberen de geurmoleculen
 3. Chemische reactie & neutralisatie: Skyvell verandert de geurmoleculen naar een geurloze staat, waardoor de geur niet meer door het menselijk reukorgaan gedetecteerd kan worden

Hoe veilig is Skyvell?

 • Ontbrandingspunt: geen
 • Toxicologische data: niet giftig, volgens EPA richtlijnen, MSDS geeft vergelijkbare waardes aan water
 • VOC data: geen schadelijke VOC's
 • Ecologisch: bioaccumuleert niet
 • Erkend als chemisch veilig door de EPA's "Design for the Environment"

Waardigheid, trots en welzijn behoren tot ieders basisbehoeften!

Geuren kunnen het welzijn en leefomgeving ernstig beïnvloeden, wellicht meer dan we zouden denken. Onaangename geuren zorgen ervoor dat we afstand houden, ook van andere mensen. Als we ons ergens op ons gemak voelen, dan blijven we daar langer. In de gezondheidszorg ontstaan slechte geuren regelmatig, welke worden veroorzaakt door wonden en andere lichaamsvloeistoffen. Deze geuren zijn vaak een uitdaging om weg te krijgen voor de verpleging of schoonmaakpersoneel in verpleeghuizen, ziekenhuizen of rehabilitatieklinieken. Skyvell is betrouwbaar, omdat het snel en veilig slechte geuren elimineert. Deze aanpak helpt de menselijke waardigheid te respecteren en om de kwaliteit van leven van de patiënten te verbeteren.

Wij hebben de oplossing!

Skyvell elimineert geuren effectief en permanent doormiddel van pH-neutralisatie op een moleculair niveau en laat een aangename, subtiele geur achter. De scherpe geur heeft de neiging om zich snel door de kamer te verspreiden en kan het welzijn van bewoners beïnvloeden. Laten we hun waardigheid herstellen, zodat familieleden, vrienden en vooral kleine kleinkinderen opnieuw kunnen genieten van hun grootouders zonder hun neus te plooien. Zieke mensen en ouderen hebben ook recht op een betere kwaliteit van leven. Uw voordeel: Het feit dat niets helemaal schoon is totdat slechte geuren verdwenen zijn, geldt voor elke omgeving. Skyvell levert een vitale bijdrage door alle soorten nare geuren effectief te elimineren, waarmee Skyvell er zorg voordraagt dat uw patiënt zich comfortabel voelt.

Frisse lucht voor huisdier eigenaren

We houden van huisdieren en zij wonen vaak met ons onder één dak. Helaas houden ze zich niet altijd aan onze regels en kunnen kleine “ongelukjes” voorkomen welke na het schoonmaken nog lang ruikbaar blijven. Of het nu urine van de kat op de kostbare knuffeldeken of hondenpoep op het tapijt is: vaak is elke schoonmaak poging niet succesvol, de stank in nog steeds aanwezig. Het goede nieuws is dat Skyvell deze geuren op betrouwbare wijze verwijdert en ervoor zorgt dat je weer diep kunt ademen en natuurlijke frisse lucht kunt inademen. Bij intensieve geuren in dierenklinieken, dierenasiels of gewoon in huishoudens met veel huisdieren is onze oplossing uw winst. Als het gaat om constante en terugkerende geuren veroorzaakt door dieren en hun uitwerpselen, dan elimineert Skyvell de geuren doormiddel van pH-neutralisatie op een moleculair niveau, waardoor een aangename en subtiel frisse geur ontstaat. Omdat het feit dat niets helemaal schoon is totdat de slechte geuren zijn verdwenen, geldt voor elke omgeving.

Hoe te werk gaan? 

Bespuit de Skyvell spray op alle oppervlakken zoals meubels, sofa’s, kasten of in de lucht. Slechte geuren worden snel geëlimineerd zonder resten achter te laten. De gel kan overal worden toegepast waar geuren regelmatig voorkomen. In de buurt van bijvoorbeeld kattenbakken of hondenmanden en elimineert zo alle slechte geuren gedurende 4 à 6 weken.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x