Gezondheidszorg

Van ziekenhuizen tot revalidatiecentra en van woon- en zorgcentra tot huisartsenpraktijken. King Belgium is een betrouwbare partner die levert aan alle zorginstellingen in België en Luxemburg. Met een uitgebreid assortiment van A-merken, B-merken en private labels, de nodige kennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen met u voor de juiste productportfolio aan een competitieve prijs. Uiteraard alles volgens de huidige normen en certificeringen.

King Belgium werkt voor grote projecten samen met partners van A-merken om ondersteuning te bieden bij de klanten. Het conceptmatig benaderen van projecten draagt bij tot de volledige ‘ontzorging’ van onze klanten. Kortom, dienstverlening en service van A tot Z.

Duurzaamheid

Het duurzame hygiëneassortiment werd samengesteld op basis van de gebruikte materialen en systemen. Veel fabrikanten maken tegenwoordig gebruik van volledig of gedeeltelijk gerecycleerd materiaal, waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van beschikbare grondstoffen. Bovendien absorbeert het papier door nieuwe technieken steeds beter en leidt het gebruik van nieuwe dispensersystemen tot een afname van het papierverbruik. Meer informatie over ons duurzaam assortiment vindt u op onze BeGreen-pagina.

Eén leverancier

Naast medische en hygiëne producten kunt u dankzij het ‘one-stop-shop’-concept bij King Belgium terecht voor al uw catering disposables, non-disposables en tafelaankleding, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen en professionele bescherming. 

Bestellen bij één leverancier levert u heel wat voordelen op: minder administratie, lagere transportkosten, duidelijke afspraken, … Met King Belgium als partner kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en expertise.

Contact

Hebt u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek met één van onze vertegenwoordigers? Wij komen graag bij u langs om King Belgium, ons totaalconcept en onze producten voor te stellen. 

Contacteer ons via het contactformulier, bel ons op het nummer +32 (0) 2 655 03 33 of stuur een e-mail naar mail@kingbelgium.be

Gezondheidszorg
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x