Schoonmaak

Schoonmaakdiensten kunnen een beroep doen op King Belgium om het complete pakket aan onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen bij ons aan te kopen. Als totaalleverancier beschikken we over een ruim assortiment, geschikt voor iedere situatie. Dankzij onze nauwe samenwerking met de belangrijkste leveranciers op vlak van schoonmaak vindt u bij King Belgium alle gewenste merken en kwaliteiten.

Naast onze A-merken vindt u ook producten van PrimeSource in ons gamma. Dit is het private label van King Belgium en Bunzl dat staat voor kwaliteit aan een goede prijs. Bovendien zijn deze producten altijd op voorraad, u komt dus nooit zonder te zitten.

Duurzame oplossingen

Heel wat van onze schoonmaakproducten zijn voorzien van een ecologisch certificaat of label. Deze labels en certificaten tonen aan dat ze geproduceerd werden aan een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking dan vergelijkbare producten in de markt zonder certificaat. Meer informatie hierover vindt u op onze ‘BeGreen’-pagina.

Daarnaast hebben we ook verschillende producten die nog een stapje verder gaan en geproduceerd worden volgens het cradle to cradle-concept: tijdens het productieproces worden geen schadelijke afvalstoffen geproduceerd en eindigt het product niet op de afvalberg, maar is het afval grondstof voor nieuwe producten. 

Eén leverancier

Naast onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen kunt u dankzij het ‘one-stop-shop’-concept bij King Belgium terecht voor al uw catering disposables, non-disposables en tafelaankleding, medische en hygiëne producten en professionele bescherming. 

Bestellen bij één leverancier levert u heel wat voordelen op: minder administratie, duidelijke afspraken, lagere transportkosten, …

Contact

Hebt u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek met één van onze vertegenwoordigers? Wij komen graag bij u langs om King Belgium, ons totaalconcept en onze producten voor te stellen. 

Contacteer ons via het contactformulier, bel ons op het nummer +32 (0) 2 655 03 33 of stuur een e-mail naar mail@kingbelgium.be

Schoonmaak
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x