Industrie

De veiligheid en bescherming van uw medewerkers is ongetwijfeld een prioriteit. Dankzij een uitgebreid assortiment aan beschermkledij, maskers, handzepen, poetsrollen, … zorgt King Belgium ervoor dat letsels of gezondheidsschade tot een minimum herleid worden en het hygiëneniveau in de werkomgeving stijgt.

Eén leverancier

Dankzij het ‘one-stop-shop’-concept kunt u bij King Belgium terecht voor al uw professionele bescherming, maar verder ook voor catering disposables, non-disposables en tafelaankleding, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen en medische en hygiëne producten. Bestellen bij één leverancier levert u bovendien heel wat voordelen op: minder administratie, duidelijke afspraken, lagere transportkosten, …

Contact

Hebt u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek met één van onze vertegenwoordigers? Wij komen graag bij u langs om King Belgium, ons totaalconcept en onze producten voor te stellen. 

Contacteer ons via het contactformulier, bel ons op het nummer +32 (0) 2 655 03 33 of stuur een e-mail naar mail@kingbelgium.be

Industrie

Horeca & catering

Bij King Belgium kunt u terecht voor al uw non-food disposables voor het bereiden, opdienen, presenteren en verpakken van uw maaltijden. Wij leveren alles wat u nodig hebt: van klassieke aluminium containers en salad bowls tot hamburgerzakjes, thermoboxen, bekers voor warme of koude dranken, ...

Lees meer keyboard_arrow_right

Schoonmaak

Schoonmaakdiensten kunnen een beroep doen op King Belgium om het complete pakket aan onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen bij ons aan te kopen. Als totaalleverancier beschikken we over een ruim assortiment, geschikt voor iedere situatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gezondheidszorg

Van ziekenhuizen tot revalidatiecentra en van woon- en zorgcentra tot huisartsenpraktijken. King Belgium is een betrouwbare partner die levert aan alle zorginstellingen in België en Luxemburg.

Lees meer keyboard_arrow_right

Overheid & onderwijs

Met een assortiment van ruim 10.000 artikelen in catering disposables, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen, professionele beschermkledij, medische disposables en hygiëne producten kunnen we voldoen aan al uw noden, u een scherpe prijs aanbieden én hoeft u geen bestellingen te plaatsen bij verschillende leveranciers.

Lees meer keyboard_arrow_right

Groothandel

Ruim 10.000 artikelen in voorraad, kwalitatieve dienstverlening en levering, performante webshop, advies op maat van onze medewerkers, … Dit zijn allemaal troeven van King Belgium waardoor we een echt partnership kunnen aangaan met uw bedrijf.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x