Groothandel

Ruim 10.000 artikelen in voorraad, kwalitatieve dienstverlening en levering, performante webshop, advies op maat van onze medewerkers, … Dit zijn allemaal troeven van King Belgium waardoor we een echt partnership kunnen aangaan met uw bedrijf.

Met catering disposables, non-disposables en tafelaankleding, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen, medische en hygiëne producten en professionele bescherming zijn we in staat om u een volledig en competitief pakket disposables aan te bieden. Hierdoor kunt u het aantal leveranciers, administratie en transportkosten tot een minimum beperken, nóg een voordeel voor u.

Duurzame alternatieven

Bij King Belgium proberen we al enkele jaren ons steentje bij te dragen tot een beter milieu. We streven ernaar om ons assortiment duurzame en milieuvriendelijke producten steeds uit te breiden. Voor heel wat disposables, onderhoudsproducten en hygiëne producten kunnen wij u een duurzame variant aanbieden. Neem zeker een kijkje op onze BeGreen-pagina voor meer informatie.

Contact

Hebt u een vraag of wenst u een kennismakingsgesprek met één van onze vertegenwoordigers? Wij komen graag bij u langs om King Belgium, ons totaalconcept en onze producten voor te stellen. 

Contacteer ons via het contactformulier, bel ons op het nummer +32 (0) 2 655 03 33 of stuur een e-mail naar mail@kingbelgium.be

Groothandel

Horeca & catering

Bij King Belgium kunt u terecht voor al uw non-food disposables voor het bereiden, opdienen, presenteren en verpakken van uw maaltijden. Wij leveren alles wat u nodig hebt: van klassieke aluminium containers en salad bowls tot hamburgerzakjes, thermoboxen, bekers voor warme of koude dranken, ...

Lees meer keyboard_arrow_right

Schoonmaak

Schoonmaakdiensten kunnen een beroep doen op King Belgium om het complete pakket aan onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen bij ons aan te kopen. Als totaalleverancier beschikken we over een ruim assortiment, geschikt voor iedere situatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Gezondheidszorg

Van ziekenhuizen tot revalidatiecentra en van woon- en zorgcentra tot huisartsenpraktijken. King Belgium is een betrouwbare partner die levert aan alle zorginstellingen in België en Luxemburg.

Lees meer keyboard_arrow_right

Overheid & onderwijs

Met een assortiment van ruim 10.000 artikelen in catering disposables, onderhoudsproducten en schoonmaakmaterialen, professionele beschermkledij, medische disposables en hygiëne producten kunnen we voldoen aan al uw noden, u een scherpe prijs aanbieden én hoeft u geen bestellingen te plaatsen bij verschillende leveranciers.

Lees meer keyboard_arrow_right

Industrie

De veiligheid en bescherming van uw medewerkers is ongetwijfeld een prioriteit. Dankzij een uitgebreid assortiment aan beschermkledij, maskers, handzepen, poetsrollen, … zorgt King Belgium ervoor dat letsels of gezondheidsschade tot een minimum herleid worden en het hygiëneniveau in de werkomgeving stijgt.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x